Cum functioneaza

Cardul cadou este solutia ideala, simpla si prietenoasa de a face un cadou cand nu cunoasteti preferintele exacte ale persoanei sau cand nu stiti ce cadou s-ar potrivi mai bine la o anumita ocazie (aniversare, absolvire, onomastica, premiu pentru performante, casatorie, sau pur si simplu pentru a multumi unei persoane dragi ca exista).

www.cadouripecard.ro este simplu, rapid si complet gratuit. Este modalitatea perfecta pentru a face un cadou in ultimul moment. Nu este necesar sa te inregistrezi si nu implica nici un cost fie ca doresti sa comanzi carduri cadou electronice sau carduri cadou tiparite.

Cum folosesti CadouriPeCard.ro
  1. Navigheaza prin diferitele categorii de carduri cadou sau foloseste caseta de cautare pentru a gasi magazinul sau serviciului dorit si da click pe sigla acestuia.
  2. Se va deschide o pagina noua cu detalii despre cardurile cadou oferite de magazinul ales.
    Aici vei putea afla informatii despre modul de achizitie si valorificare a cardurilor cadou, valoarea si tipul acestora, valabilitatea si modalitatea de livrare precum si o lista cu articolele sau serviciile oferite de magazin.
  3. Click pe „Ofera cadou acest card” sau pe unul din modelele de carduri cadou si vei fi trimis automat catre pagina de comanda a magazinului dorit.
  4. De aici vei urma instructiunile de pe site-ul magazinului pentru a finaliza comanda cardului cadou.